Download Lagu MISSH feat. RAUL & HORVÁTH TAMÁS - BELÉD ESTEM (Official Music Video)

#MISSHMUSIC 2013-04-27T12:58:00Z

Berikut link download lagu MISSH feat. RAUL & HORVÁTH TAMÁS - BELÉD ESTEM (Official Music Video).Mp3 gratis, mudah dan cepat di Situslagu.


Deskripsi

Judul : MISSH feat. RAUL & HORVÁTH TAMÁS - BELÉD ESTEM (Official Music Video)
Diupload oleh : #MISSHMUSIC
Durasi : PT3M55S
Dilihat : 29597753 x
Disukai : 111496
Format : MP3
Sumber : youtube.com/watch?v=520LNy1n5XU

Download MP3 320Kbps


Download Lagu Mp3 Terbaru MISSH feat. RAUL & HORVÁTH TAMÁS - BELÉD ESTEM (Official Music Video) di SITUSLAGU secara gratis, dan juga dapat anda DOWNLOAD lewat HP / Laptop / Komputer tanpa ribet. Jangan lupa beli juga kaset asli atau CD original album #MISSHMUSIC MISSH feat. RAUL & HORVÁTH TAMÁS - BELÉD ESTEM (Official Music Video) untuk mendukung karya musik mereka.


Tags: Download Lagu MISSH feat. RAUL & HORVÁTH TAMÁS - BELÉD ESTEM (Official Music Video) Situslagu, Lirik lagu, mrlagu, vidmate, planetminang, StafaBand, ilkpop, bursamp3, wapkalagu, sharelagu, lagu123, savelagu, uyeshare, wapku.net, wapka.mobi, laguaz, savefrom, matikiri, convert yt, Spotify, vimeo, waptrick, mp3ssx, itunes, meTube, youtube, tubidy dan mp3juices.

MISSH feat. RAUL & HORVÁTH TAMÁS - BELÉD ESTEM (Official Music Video) - SITUSLAGU

SITUSLAGU: Fellépés rendelés : 0630/3173403 * Töltsd le! iTunes: http://apple.co/1UKXtmU // Google Play: http://bit.ly/1gedW5s * Hallgasd!: Spotify: http://spoti.fi/1VRjN0y // Deezer: http://bit.ly/1Nt4RV6 // Apple Music: https://itun.es/lt/OYuQ4 Kövess minket a FACEBOOKON is! Elérhetőségek: MR. MISSH: https://www.facebook.com/MR.MISSH90 RAUL: https://www.facebook.com/prodraul HORVÁTH TAMÁS: https://www.facebook.com/TamasHorvathMusic ALMOST ALREADY: https://www.facebook.com/AlmostAlready PINTÉR LIZA :http://instagram.com/lizapinter Klip: ALMOST ALREADY Zene: MR. MISSH Rap: MR. MISSH, RAUL Vokál: HORVÁTH TAMÁS Hangmérnök: SUBECZ TAMÁS Köszönet a Lille Venn Étteremnek! SZÖVEG: HORVÁTH TAMÁS: (refrén) Állj, nem gondoltam volna, Hogy ezt érzem, más szemmel nézek rád! Beléd estem, s tudom támadni fog majd , Az egész világ, De vállalom érted, Amíg élek mindig hű leszek hozzád, Érted bármit más nem számít, Mindig hű leszek hozzád! MR. MISSH: Bébi ide nézz, ne hisztizz, bennem bízz, Te vetted el az eszem, hiába van mellettem tíz, Nézem a telefont mikor hívsz, semmi vész, Tudod, hogy a MR. MISSH miattad bébi tettre kész! Soha nem voltam ilyen, Ösztönösen éltem mindig hagytam, hogy a vérem vigyen, De már vége, mert megtaláltam a felem, Akármi történne vele tuti, hogy itt marad velem! Nem így terveztem, Azt hittem, hogy csak egy kaland lesz, de nem! Ilyet még nem éreztem, Ha nincs mellettem, érzem, hogy elvesztem! És hiába mondanám én azt, hogy nem, Hiszen tudom, hogy te vagy az egyetlen! Mellette az eszemet elvesztettem, De nem bánom, hogy megtettem! HORVÁTH TAMÁS: (refrén) RAUL: Megdobban a szív, nem jön a levegő, szerelembe estem, Elhoztam a hírt, megjött a szerető, ez lesz a vesztem! Ha pattan a rím, pezseg a beat, az neked szól! A dalban a szív, szerelmet szít, az veled volt! Mindig kerestelek, Nem felejtelek, mindent megteszek neked, DE! Bébi! hogyha szerelemet vallok figyelj rám! Mert a szívem az mint a szám, rád rímel ám kis babám! Édes az életem, veled! Érzem, hogy végtelen szeret! Érzem, de mást is érzek, Nyugodt vagyok, de hajt a vérem! Kérlek, hogy szépen nézz nekem, Végem és csak félve képzelem, Hogyha másra néznél így, felejts el, Nem a melleddel, az eszeddel, GONDOLKOZZ EL! HORVÁTH TAMÁS: (refrén) HORVÁTH TAMÁS: Hogyha rád gondolok bébi kiakad a mutató, A szívem átadom és az ágyam kiadó, Izzadjunk együtt, mert tudom, hogy neked is az a jó, A szeretlek legyen az utolsó szó! Mikor összeforr majd testünk, Nekem nem kell többé más, Mikor farkasszemet nézünk, tudni fogom, hogy kívánsz, Én megteszem azt bébi, amit meg kell tennem, Már réges rég óta benne kéne lennem! ( a szívedben! ) HORVÁTH TAMÁS: (refrén)
  1. Home
  2. Download
  3. MISSH feat. RAUL & HORVÁTH TAMÁS - BELÉD ESTEM (Official Music Video)