Download Lagu YENI INKA FT. DENNY CAKNAN - LEMAH TELES ( LIVE MUSIC) - DC MUSIK

DC. PRODUCTION 2021-08-21T10:00:14Z

Berikut link download lagu YENI INKA FT. DENNY CAKNAN - LEMAH TELES ( LIVE MUSIC) - DC MUSIK.Mp3 gratis, mudah dan cepat di Situslagu.


Deskripsi

Judul : YENI INKA FT. DENNY CAKNAN - LEMAH TELES ( LIVE MUSIC) - DC MUSIK
Diupload oleh : DC. PRODUCTION
Durasi : PT5M31S
Dilihat : 15091445 x
Disukai : 148418
Format : MP3
Sumber : youtube.com/watch?v=S3WVPyWYTc8

Download MP3 320Kbps


Download Lagu Mp3 Terbaru YENI INKA FT. DENNY CAKNAN - LEMAH TELES ( LIVE MUSIC) - DC MUSIK di SITUSLAGU secara gratis, dan juga dapat anda download lewat HP / Laptop / Komputer tanpa ribet. Jangan lupa beli juga kaset asli atau CD original album DC. PRODUCTION YENI INKA FT. DENNY CAKNAN - LEMAH TELES ( LIVE MUSIC) - DC MUSIK untuk mendukung karya musik mereka.


Tags: Download Lagu YENI INKA FT. DENNY CAKNAN - LEMAH TELES ( LIVE MUSIC) - DC MUSIK Situslagu, Lirik lagu, mrlagu, vidmate, planetminang, StafaBand, ilkpop, bursamp3, wapkalagu, sharelagu, lagu123, savelagu, uyeshare, wapku.net, wapka.mobi, laguaz, savefrom, matikiri, convert yt, Spotify, vimeo, waptrick, mp3ssx, itunes, meTube, youtube, tubidy dan mp3juices.

YENI INKA FT. DENNY CAKNAN -  LEMAH TELES ( LIVE MUSIC) - DC MUSIK - SITUSLAGU

SITUSLAGU: YENI INKA FT. DENNY CAKNAN - LEMAH TELES ( LIVE MUSIC) - DC MUSIK #DENNYCAKNAN #YENIINKA #LEMAHTELES Voc : DENNY CAKNAN FT. YENI INKA Cipt : Viki Prasetyo Prod. Denny caknan All Team : @aprizalws @dhimascomb @poe_dewangga @rollingskur @ikhsanworry @ham_wib @diddit._ @rizqisandita @wawanwanthix @a.w.surya @rendymarleyy @rezha_vahlevie_s @aldho99 @rootofbliss @dika_wmd @evanwmd @ronalhrnt @nggolik @sontilnganjuk @arisdio82 @bayu_onyonk @soepardi1103 @andhit_setyo Lirik : Jujur ati iki loro Durung biso nompo kenyataan Tanduran sing wes tak sirami Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan Biyen janji bareng-bareng Ngrasakne susah lan seneng Saiki kowe medotke angen-angen Tak kuatne ati yen kudu kelangan Hooo. Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales Jujur ati iki loro Durung biso nompo kenyataan Tanduran sing wes tak sirami Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan Biyen janji bareng-bareng Ngrasakne susah lan seneng Saiki kowe medotke angen-angen Tak kuatne ati yen kudu kelangan Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales Lemah teles gusti sing bakal mbales =========================================================== Dukung terus channel @DC. PRODUCTION agar kita semangat dan produktif membuat vlog atau konten - konten terbaik dan eksklusif dengan konsep berbeda yang hanya ada di channel ini. Silakan Subscribe dan aktifkan tombol lonceng supaya tidak ketinggalan video terbaru. Trimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua. Salam #NgeroadSampekTuwek MUSIK & JOB: 081217088883 (WIRO) ----------------------------------------------------------------------- JOIN GRUP: http://www.instagram.com/tenanan/ #DENNYCAKNAN #DCPRODUCTION Stay juga di Instagram: DC. PRODUCTION: http://www.instagram.com/dc_production_/ DENNY CAKNAN: http://www.instagram.com/denny_caknan/ Copyright @2021 DC. PRODUCTION #Ngawi, ID 63218 ======================================== Licensed to YouTube by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: http://smarturl.id/idemusic Optimize your video now: http://smarturl.id/optimize
  1. Home
  2. Download
  3. YENI INKA FT. DENNY CAKNAN - LEMAH TELES ( LIVE MUSIC) - DC MUSIK